ZNKR Iaido og Jodo seminar marts 2024

Så skal der trænes! Det er med stor glæde, at Akiyama Budokai i Vissenbjerg indbyder til Danmarks første seminar i Zen Nippon Kendo Renmeis Iaido og Jodo! Dertil er det med stolthed og taknemlighed, at vi kan sige, at tre virkelig dygtige budoka har tilbudt at undervise og bedømme gradueringer: Vi byder velkommen til Anna-Lena og Jesper Waldestål samt Leif Sunje fra Sverige.

Alle grader af færdighed er velkomne – fra begyndere til dygtige: Vi skal bare træne!

  • Tid: D. 16.-17. marts 2024.
    Første træning er lørdag kl. 10, og vi slutter søndag kl. 15. Der er mulighed for ankomst allerede fredag d. 15. Der er mulighed for 1. kyu gradueringer søndag. (Der er desværre ikke mulighed for dan-gradueringer.)
  • Sted: Vissenbjerg Skole, Søndersøvej 14, 5492 Vissenbjerg, Danmark.
  • Overnatning: På skolen (gratis) eller på Vissenbjerg Storkro 100 m derfra. (NB: Kroen har ikke mange værelser tilbage.) Overnatning på skolen sker i klasselokaler, ikke i træningssalen. Medbring selv alt grej til sovepladsen. Bygningen aflåses, og sværd låses yderligere inde i et rum.
  • Spisning: Prisen indeholder frokost begge dage samt aftensmad lørdag. Vi har adgang til skolekøkkenet; medbring, hvad du vil spise til morgenmad og drikke undervejs. (Der er to supermarkeder lige i nærheden.)
  • Pris: DKK 650, som skal betales inden lørdag d. 15. Betalingsinformation fremsendes, når du har indsendt formularen herunder.
  • Program: Se foreløbigt program nederst på siden.

Tilmelding

Du bør modtage en email inden for to dage med betalingsinformation.


Program (foreløbigt)

da_DKDanish